Tervetuloa mukaan!

Book Tree

Finn Mentorsilla tavoitteemme on auttaa sinua ja organisaatiotasi saavuttamaan päämääriä ja ponnistamaan yhä korkeammalle. Tarkoituksenamme on vahvistaa johtoryhmää ja tiimejä, jotta he saisivat mahdollisimman paljon hyvää irti toiminnastaan.

Onnistuminen ei ole sattumaa. Työn palkitsevuus, strategia, tasapainoinen elämä ja kyky rentoutua vapaa-ajalla luovat pohjan hyvinvoinnille ja kasvulle. Työskentelemme sekä ihmisten että organisaation kanssa niin, että he saavat mahdollisimman paljon irti olemassa olevista resursseista ja voivat kokea onnistuvansa.

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä oivalluksia, jotka perustuvat tieteeseen, taitoon ja kokemukseen. Meillä on kokemusta strategiasta, johtamisesta, työterveyslääketieteestä sekä business coachingista.

Käytännönläheinen strategia on yksi onnistumisen peruselementeistä, ja yksi tehtävistämme on auttaa organisaatioita kehittämään srtategiaa, joka aidosti tukee kasvua ja joka on mahdollista toteuttaa.

Näemme terveytesi, ympäristösi ja henkilökohtaiset ominaisuutesi yhtenä kokonaisuutena, jota tarkastelemalla voidaan saavuttaa optimaalisia tuloksia. Tarjoamamme palvelut räätälöidään sinun toiveidesi ja lähtötilanteesta laadittujen selvityksien perusteella.

Meille käsite organisaatiosta tarkoittaa ryhmää ihmisiä liike-elämän, julkishallinnon tai järjestömaailman puolelta. Missiomme on saada organisaatiot ymmärtämään olemassaolon tarkoituksensa ja päämääränsä.

Uskomme, että sellaiset organisaatiot, joilla on visio, määränpää, hyvä strategia ja toimiva johto muodostavat paremman yhteisön ja toimintaympäristön. On olemassa huikeita mahdollisuuksia resurssien säästämiseksi, uusien luomiseksi ja jopa sotien ehkäisemiseksi!

Asiakkaamme – ihmiset ja organisaatiot – ovat suojattejamme. Ponnistelemme riskien minimoimiseksi, ympäristönne rikastuttamiseksi ja tasapainoisen menestymisen saavuttamiseksi.

Velvollisuutemme on olla luottamuksenne arvoinen!